הבית שנבנה בשנות ה 70 דרש המון התאמות לדיירים החדשים, הן ברמה הקונסטרוקטיבית והן ברמת העמדה ועיצוב הפנים. המעצב גל גרבר עשה מעל ומעבר והבית הפך לבית משפחה מודרנית המאפשר לדייריו להנות מעיצוב מוקפד תוך שילוב של פתרונות עיצוביים המתאימים לצרכי היום יום שלהם.
המשפחה את הבית 250 מ״ר בנוי כשהוא חלק מדו משפחתי בשכונת הרצליה הצעירה כבר בשלב הראשוני גילינו שיש צורך בשינויים תיכנוניים די גדולים מספר המעצב גל גרבר. כדאי להתאים את הפונקציות השונות בבית להרגילי הדיירים.
קומת הכניסה לבית הייתה בשני מפלסים, תכנון מיושן וקצת לא בטחותי שמקשה על הדינמיקה של משפחה צעריה עם ילדים קטנים. סילקנו את המפלס העליון ופילסנו את כל הקומה, כך שהתקבל מפלס אחד רציף.
בוצעו מפתחים גדולים ככל הניתן כדי לקבלת הארה טבעית מקסימלית וכדי לקבל מבט רחב של 180 מעלות לגינה המטופחת שהיתה גם לפי השיפוץ ואותה דאגו לשמר.
שני חדרי שינה אוחדו לחדר שינה הורים (מאסטר) גדול בקומה הראשונה. חדר הרחצה בחלל זה הוא שקוף לחלוטין מה שיוצר תחושה של חלל אפילו יותר רחב ומפנק.

עיצוב- סטודיו גל גרבר
צילום-גדעון לווין
DSC_4911
DSC_4901 copy
DSC_4899 copy
DSC_4889 copy
DSC_4886 copy
DSC_4875 copy
DSC_4873
DSC_4920999
az_0004_Layer 5
DSC_491166
az_0003_Layer 6
az_0008_Layer 1
DSC_5019 copy
DSC_5004 copy
DSC_5002 copy
DSC_5001 copy
DSC_4991 copy
az_0001_Layer 8
DSC_4979 copy
DSC_4977 copy
DSC_4975 copy
az_0007_Layer 2
az_0000_Layer 9
az_0006_Layer 3
DSC_4957 copy
DSC_4944 copy
az_0005_Layer 4
DSC_4971-copy
DSC_4990-copy
DSC_5002-copy
DSC_5007-copy